Web portal Gornjeg Milanovca

Oglasi za posao 


Warning: Creating default object from empty value in /home/gmnet/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46

Predsednik "Metalac Grupe" Dragoljub Vukadinović otvorio je danas u Gornjem Milanovcu, 40. maloprodajni objekat mešovite robe "Metalac Proleter".

- Kad je "Metalac" pre devet godina preuzeo posustali trgovinski lanac "Proleter", cilj je bio da sačuvamo jedan od zaštitnih znakova Gornjeg Milanovca od pogrešne prodaje i raspadanja. Otvaranjem ovog objekta pod starom upravnom zgradom "Proletera", još jednom smo pokazali domaćinski odnos, odgovornost i preduzimljivost u korist građana Gornjeg Milanovca i prosperiteta opštine – rekao je Dragoljub Vukadinović.

Kako je navedeno u saopštenju "Metalca", otvaranju su prisustvovali i predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković, predsednik Odbora direktora "Metalac Proletera" Steva Janošević, direktori deset najvećih dobavljača, mnogobrojni građani Gornjeg Milanovca...

Najveći milanovački trgovinski lanac je u 2012. godine zabeležio rast prihoda od čak 25%. a u ovoj godini, otvoreno je pet novih prodavnica - tri u selima i dve u gradu. Zaposleno je 18 novih trgovaca, pa ova firma sad ima 200 radnika. "Metalac Proleter" završava godinu sa oko 10 miliona dinara dobiti, navedeno je u kompanijskom saopštenju.

izvor: eKapija

comments

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži